Video endoscopen

We bieden enkel hoogwaardige videoendoscopen aan van gerenomeerde merken. Bij het aanschaffen van video endoscopen is het belangrijk duidelijk op een rij te zetten waar de videoscoop aan moet voldoen. Lengte, diameter, focuseerafstand zijn daar voorbeelden van. We hebben onze productspecialisten voor u klaarstaan om een juiste selectie video endoscopen te maken voor uw specifieke wensen. Neem contact met ons op of vul het antwoordformulier in voor het juiste advies.

Vizaar

Het Duitse Vizaar heeft zich al sinds tientallen jaren bewezen als de betrouwbare leverancier voor visuele inspectie. Topspeler in deze markt.

RF SystemLab

Het Japanse RF SystemLab heeft een mooie aanvulling op videoendoscoopgebied in het lagere segment. Veel klanten maken gebruik van hun oplossingen

GE measurement

GE Inspection divisie wil up to date blijven. Ze ontwikkelen ook voor zichzelf want ze hebben genoeg te inspecteren.

Olympus

Olympus blijft ontwikkelen. Dit Japanse bedrijf blijft producten ontwikkelen en ook op NDT vlak. De iplex is er een mooi voorbeeld van.

Hawkeye

Amerikaanse origine. Mooie varianten que lengtes met afdoende kwaliteit.

Overige oplossingen

Diverse oplossingen welke niet "standaard" zijn. Inspecteren op de millimeter en ook elke millimeter kunnen meten. Wij hebben de oplossing voor u!

Neem contact op

Of vul onderstaand aanvraagformulier in voor het juiste advies